Easy Busy

Wellness hammock

Easy Busy wellness hammock je ljuljaška idealna za poslovni svet i ljude koji su veći deo dana u sedećem položaju. Pomoću ovakve ljuljaške za samo 5 minuta doživite radost opuštanja i blagostanje.

Smešteni u ovakvoj ljuljašci vaše telo pravi lagodne i skladne pokrete i stvara se  osećaj vrhunske relaksacije, stiče se duboko umirujući unutrašnji komfor.

Podseća vas u ubrzanom poslovnom  svetu, urbanom životu šta znači opustiti se. Za nekoliko trenutaka možete biti kao na oblaku.

 

Inverzije koje možete uraditi tako što veoma jednostavno ustanete iz svoje kancelarijske stolice i stavite oko kukova platno a zatim se okrenete naglavačke. Pomoćiće vam da se rastereti medjupršljenski prostor koji je pod stalnom kompresijom usled dugotrajnog sedenja. Umiriće vaš um što će doprineti konciznijem i efektnijem prezentovanju vaših misli i ideja u vašem poslu.

Easy Busy je brz način kako da usporite!

Komplet Easy Busy podrazumeva platno, uže i karabinjere.

Easy Busy Hammock

Dimenzije 3,8m x 1,6m

                   

Visokokvalitetan materijal koji diše i koji je anatomski prilagodljiv svakoj anatomiji. Stabilan, jak i izdržljiv sa većim procentom elastičnosti. 

Cena:

€ 60

Tel 061 1910 881

lebdecisistem@gmail.com

© 2018 by Rtanjski centar zdravog života, Vrmdža

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Grey YouTube Icon
  • Pinterest