top of page
Blue Water Fitness Girl (3).png
Beige and Grey Live Cooking Instagram St

Lični let za razliku od komercijalnog i dalje ostaje fascinacija za čoveka

poslednjih 10 godina 

Zdravo, ja sam Ana Ninković
a ovo je prvi i jedini kurs
Lebdećeg vežbanja
za instruktore u Srbiji
 

Moja priča je priča o autentičnosti i intezivnog je ukusa.

Do sada sam obučila više od 250 instruktora za osnovni kurs joge (200 sati) svojim autentičnim i neposrednim načinom prenošenja znanja gde je cilj bio da ljude oslobodi od formalnosti i uvede ih u svet improvizacije i slobode kretanja ali u isto vreme kroz lični primer pokazujući da jedino znanjem možes doći do improvizacije i ličnim oslobodjenjem koje vodi do kreativnosti.

 

Ali ovde je reč o kursu koji sam prva u Srbiji počela da držim pre 10 godina – Kurs vežbanja na svili.

Lebdeći sistem je autorski program koji je nastao iz dugogodišnje prakse speleologije, joge, fitnesa i borilačkih veština i nazvala sam ga Lebdeći sistem vežbanja.

 

Kroz grupne i individualne obuke za instruktore Lebdećeg sistema prošlo je 100 instruktora do sada.

 

Danas vam svi nude on line pakete gde vam strpaju gomilu video i pisanog materijala i vi onda vidite šta ćete sa tim. Na ovom kursu ja vas učim onako kako bi volela da mene neko uči.

Pokazno, praktično, postupno i primenjivo! Na ovom kursu nema prazne priče!

No Blah
Blah, Blah

Šta podrazumeva kurs?

Kurs podrazumeva dobru teorijsku pripremu, pripremu kroz časove koje vam šaljem dve nedelje pre početka kursa.

Ti časovi su bazični, veoma jednostavni. I kada dođete vaše telo, vaš mozak, vaš nervni sistem, vestibularni aparat biće spremni za učenje.

2.png
3.png
4.png
1.png

Podrazumeva se da će te dobiti na poklon svilu od mene pre početka kursa, koju ćete montirati u vašem studiju ili stanu i pre nego što dođete na kurs vi ćete proći jedan niz od desetak časova vežbajući osnovne pozicije, upoznajući se sa svilom.

Poklon svila!

3_edited.jpg

Šta možete očekivati od kursa u par reči

Praktično i primenjivo znanje vežbanja u platnu

Lebdeći sistem nema samo za cilj da pokaže kako je super visiti sa svile već da pruži smisao i odgovor zbog čega je bolje za rekreativno vežbanje raditi sa platnom (svilom)

Opšrnije na BLOG postu

Psihologija rada sa ljudima (prevazilaženje prepreka i strahova od letenja)

Kada se bojimo pasti da li se bojimo i propasti? Da li se bojimo pada i u drugim oblastima života?

Opširnije na BLOG postu

Anatomsko poravnanje u odnosu na platno

Da li ste se nekada zapitali zbog čega nam je to potrebno i čemu uopšte to služi? Kao da je naše telo krivo postavljeno pa sada bi trebalo da se ispravi?

Opšrnije na BLOG postu

Postaješ deo Lebdeće zajednice

Ana je posvećena zajednici i izgradnji dugotraje saradnje sa njenim učenicima. Nakon kursa ostajete u kontaktu i pozvani ste na radionice i okupljanja instruktora.

Metodologija nastave i koncipiranje celog časa

Pažljivim odabirom položaja i prelaza časovi su koncipirani tako da probude i obnove energetske resurse u telu i biću

Opšrnije na BLOG postu

Online časovi konsultacije i podrška mentora

Nakon intezivnog vikenda u našem centru dobijate 4 časa preko zoom aplikacije gde razrađujemo organizaciju časova i uvod u akrobacije. Nakon toga imate još jedan individualni čas sa Anom, i trajnu podršku u daljem radu...

Milica Vukajlovic

Nakon završenog kursa za instruktora Hatha joge sasvim neočekivano put me je naveo do Ane i Rtanjskog centra zdravog života i to je mom daljem vježbanju dalo sasvim drugačiji pravac.

Naučivši me lebdećoj jogi Ana kao da mi je podarila krila. Njen sistem za obuku je poseban, nadogradila je moje dotadašnje znanje tradicionalnih asana i uz pomoć platna im je dala sasvim drugačiju dimenziju. Prenijela mi je znanje stečeno dugogodišnjim radom i iskustvom i objasnila kako da osmislim čas i prilagodim različitim tipovima ljudi koji dolaze na časove.

Ana je prenijela na mene radost pri otkrivanju novih pokreta tijela i ples sa platnom i to je ono sto ja pokušavam da prenesem dalje mojim učenicima.

Milica Vukajlović

Instruktor Hatha Joge

Inženjer elektrotehnike

Milica Vukajlovic

"Testimonials are a great way to showcase positive feedback you've received. Click to edit and add yours."

Calvin Smith

20181025_232254.jpg

Malo je reći da me je Ana učila kako da postanem joga instruktor. Ime lebdeći sistem vežbanja govori o dubini, sistematičnosti, predanosti, dugogodišnjem prikupljanju znanja i iskustva i povrh svega upućuje na nepresušni izvor energije i inspiracije na koji je Ana "priključena". Ana je učiteljica koja daje sebe celu i više od toga. Ona podučava i motiviše, pokreće i vodi, prepoznaje skrivene snage i potencijale učenika. Ana može da vas upozna sa samim sobom. Kod nje se ne uči samo kako se vežba i kako se pravilno izvode položaji, kod nje se uči o jedinstvu duha i tela, o nežnom i burnom plesu kroz život.

Nicole Yang

Milica Vukajlovic

"Testimonials are a great way to showcase positive feedback you've received. Click to edit and add yours."

Suzanne Levis

Šta su drugi rekli o kursu

Video Testimonijal se čeka... 

Gde se održava kurs?

Samo jednom plaćaš kurs

bottom of page