top of page
Search

Šta će vas sve iznenaditi kod Lebdećeg vežbanja


Fokus i Lebdeće vežbanje


Bilo koju vežbu da poželite uraditi na svili od najjednostavnijeg istezanja do inverzije, vaša čula i svi senzori će pojačano funkcionisati. Iz jednostavnog razloga, a to je novi prostor, novi instrument za vežbanje.


Svila je siguran i veoma pouzdan rekvizit ako se pravilno montira i koristi (o montaži pogledajte na sajtu https://www.lebdecisistem.rs/montaža) ali pre svega to je Ljuljaška.


Sama po sebi ona je nestabilna jer se sve vreme pomera iz centra, ali i vaše telo sa njom.

Zato dok vežbate sa svilom morate biti fokusirani i saradjivati sa njom, baš kao i sa partnerom dok plešete neki od klasičnih plesova, u suprotnom neko će nekoga očepiti.


Takav način vežbanja izoštriće sva vaša čula !

Neko će reći da mu je već dobar fokus i čula izoštrena. Možda, ali ukoliko žive u netaknutoj prirodi gde nema previše informacija koja opterećuju vaše vidno polje, čula sluha, mirisa i ukusa.

Pomislite samo na količinu marketinških bilborda, reklama i ponuda koje vam dnevno dodju do svesti, ali i podsvesti. Čak iako ne izadjete iz stana ili kuće, dovoljno je da pogledate na instagram, fejs ili tik tok a tu je i youtube pa vesti i aplikacije...Sistem je već preopterećen a naš fokus sve slabiji i slabiji.


Iz ovog razloga i sama se sada trudim da pišem kraći tekst kako vaša pažnja ne bi odlutala na reklamu pored ili komentar koji upravo iskače dok čitate ovaj tekst.

Vidite, fokusa gotovo da nema.


A bez pažnje i istančanih čula ne osećamo, ne vidimo i ne čujemo jasno... ne znamo šta jedemo, držimo se uvek iste putanje kretanje, ne možemo bez navigacije ni do prijatelja na drugom delu grada...

Ne opstajemo, zaostajemo!

Kada se uhvatite prvi put za svilu, probajte je samo preskočiti kao lastiš i videćete kako će vaš dodir da se probudi, vaša percepcija raširi, prostor će dobiti više piksela u rezoluciji posmatranja. .

A kada legnete u taj svileni oblak, nežni pritisak svile probudiće sve receptore ispod kože, bićete podržani za lakše i lebdeće kretanje tela. E tu će se um umiriti, misli usporiti, dah produbiti jer se telo opušta.

Potrebno je 5 min ljuljuškanja u svili i bićete regenerisani.

A tako odmorni imaćete bolju pažnju na sve što radite , kao i na ljude koje volite... Iznenadjujuće zar ne?


Posle samo mesec dana vežbanja sa svilom svedočićete promenama za koje niste sigurni kako da ih opišete , samo ćete nasmejani izlaziti sa časova Lebdećeg vežbanja.


161 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page